Wersja twojej przeglądarki jest przestarzała. Zalecamy zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji.

 

 

Opłat za obiady szkolne można dokonywać na NUMER KONTA:

15 1240 2223 1111 0010 6084 9734  (wyżywienie)

 

Zespół Szkolno – Przedszkolny Nr3 z Oddziałami Integracyjnymi

 ( Szkoła Podstawowa Nr 3)

 ul. Rejowiecka 76 ,  22 – 100 Chełm

 

wpisując w tytule:

 Opłata za obiady za miesiąc, np. styczeń 2018r.

 imię i nazwisko dziecka, klasa

 

Wysokość opłaty za dany miesiąc jest wywieszana na tablicy ogłoszeń obok pokoju intendenta, bądź można ją otrzymać dzwoniąc pod numer telefonu (0-82) 5656927

 

KWIECIEŃ  2018 - 66,50 zł (ewentualne odpisy - wycieczki proszę odliczyć 3,50 zł za każdy dzień, po wcześniejszym zgłoszeniu u intendenta)

Opłat za obiady należy dokonywać (w kasie lub przelewem) do dnia 20-tego tego miesiąca.

 

 

JADŁOSPIS „OWOCOWEJ STOŁÓWKI”

przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 3

z Oddziałami Integracyjnymi w Chełmie

Szkoła Podstawowa Nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi

od dnia 23.04.2018 r. do 27.04.2018 r.

 

 

Poniedziałek 23.04.18

  1. Zupa ogórkowa z mięsem - 300ml
  2. Chleb-50g
  3. Makaron z serem- 280g
  4. Banan- 1szt
  5. Kompot owocowy – 150ml
  6. Alergeny- 1, 6, 7, 9

 

Wtorek 24.04.18

  1. Zupa z groszku zielonego- 300g
  2. Chleb- 50g
  3. Kotlet mielony - 90g
  4. Ziemniaki- 195g
  5. Surówka z rzodkiewki i ogórka świeżego ze śmietaną- 80g
  6. Kompot jabłkowy  - 150ml
  7. Alergeny- 1, 3, 6, 7,  9

 

Środa25.04.18

  1. Zupa rosół z makaronem- 300ml
  2. Potrawka z kurczaka – 165g
  3. Ziemniaki- 195g
  4. Sałata ze śmietaną- 80g
  5. Kompot owocowy  - 150 ml
  6. Alergeny- 1,3, 6, 7, 9

Czwartek  26.04.18

  1. Zupa żurek z jajkiem - 300ml
  2. Chleb – 50g
  3. Ryż zapiekany z jabłkami - 280g
  4. Lemoniada  - 150 ml
  5. Alergeny- 1, 3, 6, 7, 9

 

Piątek 27.04.18

1. Zupa jarzynowa -300ml

2. Chleb- 50g

3. Pulpeciki w sosie koperkowym- 90g

4. Ziemniaki- 195g

5. Pomidory z oliwą- 80g

6. Kompot owocowy- 150ml

7. Alergeny – 1, 3, 6, 7, 9


 

 

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO

 

Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, a także pochodne.

2. Skorupiaki i produkty pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne

5. Orzeszki ziemne (arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8. Orzechy

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca i produkty pochodne

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne

12. Dwutlenek siarki

* Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy,produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy