Wersja twojej przeglądarki jest przestarzała. Zalecamy zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji.

 

 

Opłat za obiady szkolne można dokonywać na NUMER KONTA:

15 1240 2223 1111 0010 6084 9734  (wyżywienie)

 

Zespół Szkolno – Przedszkolny Nr3 z Oddziałami Integracyjnymi

 ( Szkoła Podstawowa Nr 3)

 ul. Rejowiecka 76 ,  22 – 100 Chełm

 

wpisując w tytule:

 Opłata za obiady za miesiąc, np. styczeń 2017r.

 imię i nazwisko dziecka, klasa

 

Wysokość opłaty za dany miesiąc jest wywieszana na tablicy ogłoszeń obok pokoju intendenta, bądź można ją otrzymać dzwoniąc pod numer telefonu (0-82) 5656927

 

PAŹDZIERNIK  2017 - 77,00 zł (ewentualne odpisy - wycieczki proszę odliczyć 3,50 zł za każdy dzień, po wcześniejszym zgłoszeniu u intendenta)

Opłat za obiady należy dokonywać (w kasie lub przelewem) do dnia 20-tego tego miesiąca.

 

JADŁOSPIS „OWOCOWEJ STOŁÓWKI”

przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 3

z Oddziałami Integracyjnymi w Chełmie

Szkoła Podstawowa Nr 3 z Oddziałami Integracyjnymi

od dnia 23.10.2017 - 27.10.2017

 

 

Poniedziałek 23.10.17

  1. Zupa z groszku zielonego - 300ml
  2. Chleb-50g
  3. Spaghetti po bolońsku- 250g
  4. Gruszka- 1szt
  5. kompot jabłkowy z cynamonem– 150ml
  6. Alergeny- 1, 7, 9

 

Wtorek 24.10.17

  1. Zupa fasolowa-300ml
  2. Chleb – 50g
  3. Sznycel z kurczaka w sosie śmietanowym - 110g
  4. Ryż- 165g
  5. Surówka z czerwonej kapusty - 80g
  6. Lemoniada- 150ml
  7. Alergeny- 1, 7, 9

 

Środa 25.10.17

  1. Zupa koperkowa- 300ml
  2. Chleb- 50g
  3. Bigos z kiszonej kapusty z mięsem- 225g
  4. Ziemniaki – 195 g
  5. Kompot jabłkowo- śliwkowy- 150g
  6. Alergeny- 1, 7, 9

 

Czwartek  26.10.17

  1. Zupa krupnik wiosenny- 300ml
  2. Chleb- 50g
  3. Paluszki rybne - 90g
  4. Ziemniaki - 195g
  5. Surówka z pomidorów ze śmietaną- 80g
  6. Kompot wieloowocowy- 150 ml
  7. Alergeny- 1, 4, 7, 9

 

Piątek 27.10.17

1. Zupa żurek  -300ml

2. Chleb-50g

3. Kopytka ziemniaczane- 280g

4. Surówka z pora, jabłka i marchewki ze śmietaną- 80g

5. Kompot jabłkowy- 150ml

6. Alergeny – 1, 7, 9

 

 

 

 

 

ŻYCZYMY SMACZNEGO

 

Alergeny występujące w posiłkach:

1. Zboża zawierające gluten tj. pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz, a także pochodne.

2. Skorupiaki i produkty pochodne

3. Jaja i produkty pochodne

4. Ryby i produkty pochodne

5. Orzeszki ziemne (arachidowe)

6. Soja i produkty pochodne

7. Mleko i produkty pochodne

8. Orzechy

9. Seler i produkty pochodne

10. Gorczyca i produkty pochodne

11. Nasiona sezamu i produkty pochodne

12. Dwutlenek siarki

* Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, dżem, ketchup, koncentrat pomidorowy,produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy